Натюрморти - НАТЮРМОРТИ рисуване на платно

Реалността присъства в натюрмортите. Прецизно имитиране на детайли от заобикалящият ни свят. Старите майстори рисували натюрмортите с фотографска точност. През втората половина на 17век, бързото развитие на холандските градове и свързаното с него все по-голямо отдалечаване на човека от природата, са причина за нарастващата популярност на натюрмортите с цветя и плодове. Хората си правели малки, декоративни градинки около домовете, в които отглеждат предимно лалета от най-различни видове. Затова и лалетата не липсват в картините с цветя. На тъмен фон всяко от цветята и плодовете в картините на Старите майстори се разкрива „портретно",  в неповторимото си своеобразие.

НАТЮРМОРТ - е една от любимите ми теми за рисуване. Натюрмортите са репродукции на стари майстори, могат да се поръчат и ще бъдат прецизно изработени с маслена боя върху ленено платно. Лакират се по желание с матов или гланцов лак за маслена боя.

РИСУВАН НАТЮРМОРТ С МАСЛЕНА БОЯ НА ПЛАТНО
РИСУВАН НА...
РИСУВАН НАТЮРМО...
РИСУВАН  С МАСЛЕНА БОЯ НА ПЛАТНО НАТЮРМОРТ
РИСУВАН С...
РИСУВАН НАТЮРМО...
РЕПРОДУКЦИЯ РИСУВАНА НА ПЛАТНО
РЕПРОДУКЦИ...
РИСУВАН НАТЮРМО...
КАРТИНА НА ПЛАТНО С МАСЛЕНА БОЯ
КАРТИНА НА...
РИСУВАН НАТЮРМО...
НАТЮРМОРТ С МАСЛИНКА
НАТЮРМОРТ ...
РИСУВАН НАТЮРМО...
НАТЮРМОРТ ВЪРХУ ПЛАТНО
НАТЮРМОРТ ...
РИСУВАН НАТЮРМОРТ РЕПРОДУКЦИЯ С МАСЛЕНА БОЯ НА ПЛАТНО
РИСУВАН НА...
РИСУВАН НАТЮРМО...
 
Екранен номер 
 
 
Powered by Phoca Gallery
Facebook Image

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google."Научете повече".

С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"

Изработка на уеб сайтове