Онлайн магазин - ШАБЛОНИ ЗА СТЕНА

Всеки е виждал шарки, рисунки и декорации по стените, повечето от тях са направени с помощта на шаблони. Направете децата си щастливи, дарявайки им приятна гледка върху стените на детската стаяС помощта на шаблони вие сами можете да отпечатате мечтите и приказните сънища на вашите деца върху стените. Декорациите могат да раздвижат  вашата дневна, спалня, кухня, коридор, фризьорски салон, офис, магазин, детски център и други. Шаблоните с декорации се изрязват от картон на ръка от художник по ваша поръчка и размер, според мястото на стената с което разполагате. Можете по ваш вкус да моделирате и оцветите. Изработване шаблони на фирмени лога и надписи по ваш размер. При внимателно използване на шаблона той може да се ползва няколко пъти.

Готовата колекция шаблони ще намерите малко по-надолу в страницата 

Ако смятате ,че няма да можете да се справите сами с отпечатването на избраният от вас шаблон, свържете се  художника за консултация или съвет. При необходимост, при по-сложни фигури и допълнителна уговорка шаблоните могат да се отпечатат и от  самия художник изработил шаблона. Това ще ви гарантира професионално отпечатване на съответната фигура, фриз или декорация. В отпечатването може да се включи и пръскане с аерограф и по този начин може да се направят много ефекти. Например да се изпръскат с флуорисцентни бои ( светят при осветяване ), златни, сребърни, перлени и други.

Можете да си закупите и от готовата колекция шаблони, като при желание всеки един шаблон от готовите може да поръчате в размер по ваше желание. Към всяка фигура на шаблона може до се добави надпис , фигурка или детайл по ваше желание.

Ако вие имате своя идея, която искате да видите на стената изпратете снимка или направете запитване по email и по нея ще се изработи шаблон от картон.

Срокът за изработка на поръчания шаблон и доставка се договарят.


НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж / плащате на куриера при доставка / при получаване на шаблона.

 

13,00 BGN за продукт Шаблон - Коте 27/34 см.
16,00 BGN за продукт Шаблон - Риби 30/42 см.
13,00 BGN за продукт Шаблон - Гущер 15/11 см.
20,00 BGN за продукт Шаблон - Роза 30/30 см.
19,00 BGN за продукт Шаблон- Фея - 32/32 см.
Резултати 1 - 20 от 20
Facebook Image

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google."Научете повече".

С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"

Изработка на уеб сайтове